Overzicht Zoek Boven
Categorie: NT - Evangeliën en handelingen
Bestanden: Pagina 1 van 6
Volgorde bestanden door:
Naam | Datum
 
Selecteer alles
- Selecteer de checkbox om meerdere bestanden tegelijkertijd te downloaden en klik op vervolg.
- Klik op de titel om details te bekijken en één bestand te downloaden.
- Klik op de naam van de auteur om een e-mail te versturen.
Bestanden: 60
mp30 Mattheüs 4 - Dienen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mp31 Mattheus 4 - Gevaren voor ons en voor de kerk - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mp32 Mattheus 5 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mp33 Mattheus 5 - De zaligsprekingen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mp34 Mattheus 5 - Onze plaats in de wererld - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mp35 Mattheus 12 - De farizeer in mij - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mp36 Mattheus 13 - Waarom toch gelijkenissen? - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mp37 Mattheus 14 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mp38 Mattheus 18 – Vergaderd in Zijn Naam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hij is in ons midden als we in Zijn Naam vergaderen (Matt 18:20). Maar wat houdt dat in? Dit is een onderwerp in het evangelie van Mattheus.mp39 Mattheus 18 – Wanneer is de Heere Jezus in ons midden? - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Matt 18:20 God wil in ons midden zijn. In onze samenkomsten, vergaderingen en bidstonden. Wat een voorrecht! Wanneer is de Heere Jezus in ons midden? Wanneer we zijn vergaderd in Zijn naam.