Overzicht Overzicht Zoek Zoek Boven Boven
Categorie: NT - Openbaringen
Volgorde bestanden door:
Naam | Datum
 
Selecteer alles
- Selecteer de checkbox om meerdere bestanden tegelijkertijd te downloaden en klik op vervolg.
- Klik op de titel om details te bekijken en één bestand te downloaden.
- Klik op de naam van de auteur om een e-mail te versturen.
Bestanden:
mp3.png Openbaringen 2 & 3 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mp3.png Openbaringen 2 – De eerste liefde - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hij wil de eerste zijn in ons leven.mp3.png Openbaringen 2 - Brief aan Pergamus - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. NIEUW

2 vs 12 t/m 17 (Brf aan Pergamus)mp3.png Openbaringen 3 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mp3.png Openbaringen 3 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mp3.png Openbaringen 3 - Lauw - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We gaan een nieuw jaar tegemoet en we weten niet wat het ons gaat brengen, we hebben daar geen invloed op. Maar wat wensen we eigenlijk? We kunnen wel keuzes maken. Op welke gemeente willen wij lijken. De gemeente van Filadelfia of de gemeente van Laodicea?mp3.png Openbaringen 13 -Twee Vijanden - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Petrus 1:10-12. Jesaja, Daniel, Jeremia en alle andere profeten dachten na over hun profetieën. Hen werd duidelijk dat hun die niet voor henzelf was bedoeld. Het is goed over profetieën na te denken, ze kunnen je hart beroeren, je mentaliteit veranderen, maar een profetie wordt pas echt duidelijk voor diegene die er in die tijd zullen zijn. Dat geldt ook voor openbaringen 13.mp3.png Openbaring 13 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mp3.png Openbaringen 19 - De bruid - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij mogen ons nu al verheugen om naar de hemel te gaan en uitkijken naar het bruiloftsmaal. Hij is de Heere der Heeren. Zijn bruid zijn is een groot voorrecht, maar het geeft ook verplichtingen. Wat we nu op aarde doen, heeft gevolgen voor de toekomst. Hij heeft het hoogste gezag en spreekt door Zijn woord tot ons. Zijn woorden kunnen legers verslaan en zouden ook voldoende moeten zijn om ons leven te regeren.mp3.png Openbaringen 19 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.